NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Prefectul Olteanu va ţine audienţă la Paşcani

Pentru că majoritatea persoanelor care vin în audienţă la Prefectură sunt persoane în vârstă şi se deplasează către instituţie de la zeci de kilometri, prefectul Romeo Olteanu a decis să vină în întâmpinarea lor şi să organizeze audienţe şi în teritoriu.

Deocamdată nu se ştie prima localitate dintre cele trei – Paşcani, Hârlău şi Târgu Frumos, unde prefectul va ţine audienţe, aceasta fiind stabilită în funcţie de zona din care provin cei mai mulţi dintre cetăţeni.

Advertisements

Majoritatea celor care vin la mine în audienţe sunt oameni bătrâni. Peste 90 la sută dintre problemele lor sunt legate de fond funciar, probleme ce nu se pot rezolva pe loc. Am considerat că e mai corect să merg eu către ei, decât să bată ei atâta drum până la Prefectură, aşa că voi organiza lunar câte o audienţă mai aproape de localităţile lor”, a declarat prefectul Romeo Olteanu.

  

 

sursa oradeiasi.ro

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Programul muzeelor din Iași pentru ziua de 24 ianuarie

Oana Cordoneanu

Mii de persoane din județul Iași, fără medic de familie. Situaţie dramatică în mediul rural. CJAS propune un „spor de ţară” pentru medicii de familie

Redacția

Probleme la reabilitarea drumului Iași – Suceava

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site