NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un nou calvar pentru soferii pascaneni

Odata cu topirea zapezii au aparut si craterele pe strazile pascanene. Autoritatile locale nu sunt nici ele multumite de modul cum se prezinta strazile si de o perioada scurta de timp au inceput procedurile pentru achizitia de mixtura asfaltica.

Ca urmare, municipiul Pascani a scos la licitatie deschisa achizitionarea de mixtura asfaltica, fiind vorba despre o cantitate de 3.150 tone de beton asfaltic, 24 tone de emulsie bituminoas in valoare de 967.000 lei (fara TVA), conform documentatiei de atribuire publicata pe SEAP. Termenul limita de depunere a ofertelor de participare este de 27 martie 2013. Printre strazile cele mai afectate de gropi se numara strada Ceferistilor, 1 Decembrie 1918, strada Parcului Pestisorul, dar si altele.

 „Ne-au promis in campanie ca daca vor ajunge la putere, la Primarie, vom scapa de gropile de pe strazi si ca se va pune covor asfaltic. Asteptam. De cand ma stiu la Pascani au fost adevarate cratere la fiecare primavara. Chiar daca anual gropile au fost plombate, nu s-au respectat procedurile. In primavara anului trecut plombarile se faceau cu lopata si se batatorea cu piciorul. A ras o tara intreaga de noi. Daca se procedeaza la fel si anul acesta atunci ne luam carute cu cai”, a precizat un sofer de pe o firma de taxi.

  

Achizitie de motorina

Tot in aceasta perioada conducerea Primariei intentioneaza sa achizitioneze si combustibil pentru parcul auto din cadrul institutiei. Este vorba despre o cantitate de 85.000 litri de motorina. Cantitatea respectiva va fi acoperita din fonduri bugetare în valoare de 414.000 lei. „Conform documentatiei de atribuire publicata pe SEAP, procedura de atribuire este cerere de oferta si pretul cel mai scazut. Termenul limita de depunere a ofertelor este pâna la data de 22 februarie 2013”, a precizat purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, inspectorul Mirela Ancuta.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Lucrările de modernizare a Parcului Municipal sunt întârziate de vreme

Răzvan Grecu

Regulamentul convențiilor individuale la apă este publicat pe site-ul Primăriei Pașcani. Nimic despre interzicerea debranșările în condominii

Marius Parteni

Dinastiile care taie şi spânzură în ApaVital. Gradul de rudenie, criteriu de angajare la cea mai mare companie publică din judeţ. Nevestele, primele angajate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site