NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Organizația PC Pașcani are un nou președinte interimar. Fostul primar al orașului Tg. Frumos a fost numit vicepreședinte pe județ

Modificări la șefia organizației locale a Partidului Conservator. Leonard Ursu, cel care a coordonat activitatea organizației și-a depus demisia, datorită rezultatelor înregistrate la alegerile locale de anul trecut.

 Am spus că dacă vom avea rezultate slabe și nu vom obține un post de consilier local îmi voi depune demisia. Cum acest lucru nu s-a întâmplat am recurs la acest gest. Voi rămâne alături de membrii organizației locale față de care îmi arăt toată disponibilitatea”, ne-a declarat Leonard Ursu.

 Noul președinte interimar este Mihai Buhăiescu. El va ocupa funcția până pe data de 1 iulie 2013, când vor avea loc alegeri pentru șefia organizației municipale și componența Biroului Politic.”Alegerile sunt programate pe data de 1 iulie. Până atunci vom face o nouă inventariere a membrilor de partid, să vedem care mai sunt activi. Avem și noi membri, alături de care împreună cu cei care activăm vom alcătui o echipă”, ne-a declarat Mihai Buhăiescu.

  

 Leonard Ursu și-a dat demisia în cadrul unei ședințe ce a avut loc sâmbătă, 8 februarie la Iași. Tot atunci liderii județeni ai formațiunii au anunțat înscrierea în partid a lui Gheorghe Tătaru, fostul primar al orașului Tg. Frumos până la alegerile din 2012. El a primit funcția de vicepreședinte în cadrul organizației județene.“Conducerea partidului m-a invitat să mă alătur echipei Partidului Conservator. Sper să contribui la creșterea organizației. Nu mi-am fixat încă un obiectiv”, ne-a declarat Gheorghe Tătaru, vicepreședinte PC Iași.  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concurs pentru ocuparea posturilor de muncitor calificat și maistru la Primăria Pașcani

Redacția

Marius Pintilie: Pe 5 iunie 2016 putem schimba destinul municipiului!

Redacția

PP DD vrea să-l dea afară din Consiliul Local pe Ioan Danu! Motivul: „A avut directivă să voteze aderarea la ARSACIS și nu a votat”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site