RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un medic oncolog din Pașcani face un apel către pacienții care au cancer

Astăzi, la Spitalul Municipal de Urgență a avut loc o întâlnire între reprezentanții mass media și doctorul oncolog al unității medicale, Elena Boșteanu.

 

  

Aceasta a ținut să facă un apel către pacienții cu probleme oncologice să vină la cabinetul situat în ambulatoriul de specialitate,pentru a fi luați în evidențe și pentru a primi rețete, referate de handicap, de pensionare, concedii medicale etc. Asta pentru că până astăzi astfel de documente nu puteau fi eliberate deoarece doctorița nu primise dreptul de a face acest lucru deși cabinetul funcționa în Spital din luna octombrie. Astfel, începând de astăzi  pacienții nu trebuie să mai facă un drum la Iași pentru a primi rețete sau alte documente, ci le pot lua de la cabinetul din Spital. Legat de numărul de bolnavi cu probleme oncologice, medicul pășcănean atrage atenția că în zona Pașcani vorbim de câteva mii de cazuri. Cele mai multe sunt cele de prostată, sân sau vezică urinară.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Reguli stricte pentru proprietarii de mașini noi! Va fi obligatoriu de la 1 mai

Redacția

Trei persoane agresate au ajuns pe patul de spital

Redacția

APEL: Peste 300 de redacții, asociații medicale, ONG-uri și personalități civice protestează față de discursul urii de la România TV, în cazul morții ziaristei Iulia Marin

Redacția
Încarcă...