RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un copil de 14 ani din Hălăucești s-a înecat în râul Siret. Trupul său a fost găsit de scafandri după câteva ore de căutări

 

O zi de distracție la plajă și pescuit s-a încheiat tragic pentru un copil de 14 ani. Ieri, acesta împreună cu frații săi și mai mulți prieteni s-au dus la Siret, în zona comunei Hălăucești. Copiii au traversat înot pe malul celălalt, iar când s-au reîntors, minorul a fost luat de curenții de apă.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 16.00. Inițial, la fața locului, au sosit echipaje de la Pompieri, Ambulanță, cât și elicopterul Smurd, în speranța că dacă va fi găsit la timp să fie transportat urgent la spital. În ajutorul salvatorilor au sărit și oameni din localitate, însă căutările au fost în zadar. Din acest motiv a fost solicitată o echipă de scafandri de la detașamentul de Pompieri din Piatra Neamț, cât și de la ISU Iași, care în jurul orei 21.00 a găsit trupul neînsuflețit al copilului.

  

Minorul în vârstă de 14 ani mai avea încă opt frați și era cel care învăța cel mai bine dintre toți, fiind premiant la școală. Din păcate acum familia se pregătește de înmormântare. Aproape în fiecare, se petrec astfel de tragedii pe râul Siret.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Știri de la cititori: Mișcări de K1 ale unor prichindei în curtea unei grădinițe din Pașcani (video)

Redacția

Guvernul a virat banii: peste 2,5 milioane de români au beneficiat de ajutorul de 250 de lei pentru alimente

Redacția

C.P.: Încurajarea unei culturi a neplăţii aduce deservicii comunităţii municipiului Paşcani

Redacția
Încarcă...