RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vasile Ilade a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Municipal

Fostul poliţist, Vasile Ilade a fost condus astăzi pe ultimul său drum. Familia, rudele, prietenii, foştii colegi, dar şi simpli cetăţeni, au venit să-i aducă un ultim omagiu. Puţin după orele 11, curtea casei sale de pe strada Moldovei, era plină de oameni care au ţinut să-l vadă pentru ultima oară.

 

 

  

Zeci de coroane cu flori au fost aşezate în faţa cortegiului funerar condus de un sobor de preoţi. De la locuinţa fostului poliţist, cortegiul s-a îndreptat spre strada Crinilor, şi s-a oprit apoi la Biserica Înălţarea Domnului, unde s-a ţinut slujba.  Şi acolo aşteptau câteva zeci de oameni veniţi să-şi ia rămas bun de la Vasile Ilade.

La finalul slujbei, Vasile Ilade a fost coborât în cavou onorat cu trei salve de foc.

Vasile Ilade este cel care a coordonat mai bine de 15 ani Biroul Economic din cadrul Poliției Pașcani. Ajuns la vârsta de 59 de ani, fost poliţist s-a stins din viaţă pierzând lupta cu o boală necruţătoare.

 

 

Related posts

Scandalurile s-au ținut lanț. Avalanșă de agresiuni de Sf. Andrei

Redacția

Apel pentru donații în sprijinul ofițerului de poliție Tyler Moldovan, aflat în stare critică, după ce a fost împușcat în timpul unei operațiuni în Phoenix (Arizona)

Redacția

Vezi ce a băut un tânăr din Gâștești pentru a avea o alcoolemie de 7,3mg/l alcool în sânge

Răzvan Grecu
Încarcă...