RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un boxer cunoscut, săgeata clanului Corduneanu a fost reţinut aseară de poliţişti la Iaşi

Un boxer cunoscut, săgeata clanului Corduneanu, a fost reţinut în cursul serii de 14 august 2020 de poliţiştii din Iaşi. Ionuţ Bugan, fost sportiv de performanţă a băgat în spital un tânăr. Tânărul se afla în stare gravă şi are probleme mari cu ficatul.

Poliţiştii din Iaşi l-au reţinut în cursul serii trecute de poliţiştii din Iaşi. Conform detaliilor deţinute de reporterii bzi.ro, se pare că tânărul este unul dintre protagoniştii scenelor din urmă cu câteva zile. Acesta l-ar fi lovit pe un tânăr în zona ficatului, iar victima are ficatul grav afectat de loviturile afectate.

”Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

  

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 9 august a.c., mai multe persoane ar fi fost implicate într-un scandal pe raza municipiului Iași, iar în cadrul altercației două grupuri formate din trei, respectiv doi tineri s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele care ar fi fost implicate în scandal, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 august a.c., doi tineri de 22, respectiv 32 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 14 august a.c., cei doi tineri vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.” se arată în comunicat.

Detalii pe bzi.ro

Related posts

Cum a decedat tânărul acroșat de tren la Ruginoasa!

Marius Parteni

19 autospeciale noi pentru polițiștii din județul Iași

Redacția

Bilanţul activităţilor desfăşurate la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi în primele şase luni ale anului 2017

Redacția
Încarcă...