NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Hălăucești a fost băgat după gratii, după ce a fost acuzat că și-a incendiat soția

Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile făcută de procurori pe numele lui Gabriel Albu (23 de ani), soțul fostei canotoare Oana Albu, pentru tentativă la omor deosebit de grav și distrugere prin incendiere.

 

Conform oamenilor legii, pe 19 iulie, după ce a luat salariul, electricianul a consumat câteva beri, după care a mers acasă. În locuința din comuna Hălăucești, el a început să se certe cu soția, deoarece casa în care stau le aparține socrilor lui și aceștia nu au vrut să le-o dea legal celor doi miri. La scurt timp, individul i-a spus soției că va da foc casei, în timp ce aceasta își făcea bagajele pentru a se muta la părinți.

  

Procurorii au susținut că Albu a luat o canistră cu benzină pe care o avea în casă, a stropit-o pe soția sa în vârstă de numai 19 ani și a aprins o brichetă. Hainele femeii s-au aprins instantaneu, focul răspândindu-se prin casă. Femeia a ieșit din locuință urlând de durere, iar vecinii au venit și au încercat să stingă focul din casă.

Aceștia au apelat atât Serviciul de Ambulanță, cât și Detașamentul de Pompieri. În incendiu a ars aproximativ 85% din casă, iar victima a fost transportată de urgență la spital, suferind arsuri de gradele I, II, III și IV pe o suprafață de 75% din corp.

sursa oradeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Un șofer băut la volan a rămas fără permis

Redacția

Șofer cu tupeu! Prins la volan cu permisul suspendat

Redacția

Barbatul care si-a violat fiica si a lasat-o insarcinata ramane in spatele gratiilor. Fata s-a mutat de acasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site