NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tentativă de omor cu tacul de biliard într-un bar din Hălăuceşti

Bărbatul agresat se afla în stare de ebrietate când a început să facă scandal într-un bar din Hălăuceşti. Un prieten al barmanului l-a lovit violent cu tacul de biliard în cap, fiind acum acuzat de tentativă de omor. Partea vătămată cere despăgubiri de 200.000 de lei.

 

  

Un bărbat de 26 de ani din Hălăuceşti a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi fiind acuzat de tentativă la omor calificat. Alois Cojocaru este acuzat că ar fi pus în pericol viaţa unui consătean, pe care l-a bătut cu tacul de biliard punându-i în pericol viaţa.

Potrivit rechizitoriului, pe 11 februarie 2012 victima, Vasile Rotaru, se afla într-un bar din Hălăuceşti, în stare de ebrietate şi dornic să joace la aparatele mecanice. După ce a rămas fără bani, Rotaru i-a cerut barmanului să-l lase să joace pe datorie, numai că acesta nu a fost iniţial de acord. Supărat, clientul recalcitrant a lovit un alt tânăr din local şi a început să ameninţe celelalte persoane din birt. Când barmanul a vrut să intervină ca să îl calmeze, Rotaru l-a lovit cu capul în gură. Reprezentantul barului l-a sunat atunci pe Alois Cojocaru, care a venit la faţa locului pentru a-l linişti pe Vasile Rotaru. După ce a văzut că ameninţările sale nu au efectul scontat, Cojocaru a luat un tac de pe o masă de biliard şi l-a lovit pe Vasile Rotaru de mai multe ori în zona capului. „Victima a căzut la pământ, iar inculpatul a continuat să o lovească peste mâini şi picioare“, spune Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

După ce a fost bătut violent, Vasile Rotaru a mers acasă şi a chemat asistenta medicală din sat. Aceasta a văzut că rănile suferite de sătean sunt grave şi a sunat la 112, bărbatul fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. A avut nevoie de 75-80 de zile de îngrijiri medicale. Vasile Rotaru vrea acum despăgubiri totale de 200.000 de lei de la agresorul său, care va fi judecat în stare de libertate.

sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Accident grav la Războieni. Un mort și doi răniți

Redacția

Paraclisul Schitului Sfânta Teodora, făcut scrum după un incendiu de mari proporţii (Foto)

Ema Roman

Minoră sechestrată și violată de un individ de 37 de ani. Autorul s-a baricadat în casă și a amenințat că omoară fata când Poliția a intrat în curte

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site