În plus, doi din trei români au probleme cu somnul. În condiţiile date, e cam greu să-i faci să fie şi motivaţi, să lucreze mai bine şi mai mult. Şi totuşi, managerii au găsit răspunsul la întrebarea ce vor angajaţii, de fapt. Specialiştii în resurse umane au discutat despre ultimele tendinţe în domeniul motivării angajaţilor.
15 ani la aceeaşi companie. S-ar putea traduce prin blazare sau plictiseală. Ne schimbăm părerea dacă îl cunoaştem pe Marcel Cobuz, director general al unei companii internaţionale. A schimbat de mai multe ori funcţia, ţara, dar nu şi compania. Astfel, toţi cei patru copii ai lui s-au născut în ţări diferite.
Banii nu mai sunt motivul principal ca să mergem la muncă. Studiile arată că angajaţii plătiţi prea bine îşi pierd motivaţia. Specialişti în resurse umane spun că secretul succesului e mai multă libertate pentru angajaţi.
Angajatorii au căutat tot felul de soluţii să-şi mulţumească oamenii.
Motivarea angajaţilor înseamnă o muncă permanentă. Iar rezultatele se văd greu. Doar 1 din 10 angajaţi din Europa sunt cu adevărat entuziaşti la locul de muncă.
Sursa: StirileTVR.ro
Citește și: {loadposition articlescategoryload}