NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trecerile de pietoni și marcajele rutiere sunt refăcute pe străzile din Pașcani

Trecerile de pietoni, dar şi marcajele rutiere longitudinale vor fi refăcute în perioada următoare pe străzile din Pașcani, acolo unde acestea s-au deteriorat şi nu mai sunt vizibile.

 Lucrările au început de astăzi cu strada Ștefan cel Mare și vor continua în tot orașul, în zilele următoare. Muncitorii instalează, pe diferite porțiuni unde lucrează, dispozitive de semnalizare.

 Activitatea demarată este extrem de utilă, întrucât precipitaţiile din timpul sezonului rece şi utilizarea materialelor antiderapante au favorizat ştergerea marcajelor. Totodată, refacerea lor aduce un plus de siguranţă atât pentru şoferi, care se pot orienta cu mai multă uşurinţă asupra direcţiei de mers în zonele slab iluminate, cât şi pentru pietonii angajaţi în traversarea străzilor pe „zebre”.

Advertisements
  

 De mâine utilajele se vor muta în alte zone ale orașului, însă fără cele cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Apel către păşcăneni din partea Administraţiei Locale: Nu este permis accesul pe scările mari!

Ema Roman

Fără apă potabilă în comuna Lespezi

Redacția

După ultima majorare de preț, șefii de la ApaVital își cresc din nou salariile! 850.000 de lei venitul pe 2022 al lui Doruș!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site