NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tragedie la Siret: O fată de 12 ani a murit astăzi înecată, iar fratele său de 9 ani a fost salvat în ultima clipă

Tragedie pe malul Siretului în această duminică. Doi copii: o fată de 12 ani și un băiat de 9 ani, veniți cu familia la scăldat, au fost luați de apele râului de lângă părinți.

Cei doi copii au intrat în apă, iar curenții i-au îndepărtat pe aceștia la o distanță destul de mare de mal. Baiețelul în vârstă de 9 ani a fost dus de curenți pe o insuliță, motiv pentru care acesta a supraviețuit, fiind în stare stabilă la Spitalul de Urgență din Pașcani. Fetița de 12 ani nu a avut același noroc, trupul ei fiind scos din apele Siretului de către niște pescari. La fața locului, echipajele medicale au încercat să o resusciteze pe fată, manevrele fiind efectuate timp de peste 30 de minute, însă, în final, a fost declarat decesul.

Familia minorilor avea domiciliul in localitatea Razboieni, Târgu Frumos. Părinții, împreună cu cei doi copii au venit pe malul Siretului, la Pașcani, pentru a petrece o zi la scădat.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un biciclist băut a intrat într-un cap de pod și și-a fracturat nasul

Oana Cordoneanu

Șoferul decedat în accidentul de la Bălțați era șeful unei farmacii din Pașcani. IPJ menține poziția exprimată în comunicatul de presă

Marius Parteni

Autorii spargerii din Stația CF sunt doi tineri de 19 ani. Banii i-au pierdut la jocuri de noroc. Unul dintre ei a spart un geam al Complexul Comercial de pe strada Gării (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site