NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Povestea incredibilă a agresiunii la care a fost supus consilierul PP DD din Valea-Seacă! „A trebuit să fug prin popușoi până acasă ca să scap de agresor” (Video)

Ioan Potolincă, consilierul PP DD

Ioan Potolincă, consilierul PP DD, care ar fi fost bătut de un alt ales local din Valea Seacă a povestit astăzi prin ce a trecut în noaptea de 27 spre 28 iulie. El este de părere că faptele la care a fost supus sunt extrem de grave, puse în practică de către un individ care nu își urmărește decât interesele personale.

În acea seară el a fost oprit de către cel pe care îl acuză de agresiune să mai zăbovească o vreme împreună cu el.”După ședința de Consiliu Local am mers cu toții la un local. La câteva ore unii au început să plece acasă. Au fost transportați cu mașina Primăriei. Când a trebuit să plec și eu, Cristi Ungureanu mi-a zis să mai stau că mă duce el acasă. La un moment dat a început să mă întrebe unde am fost la cutremurul din 1997. Tot el mi-a spus că urmează un cutremur. S-a ridicat de la masă și a mers către un perete unde a scris ceva. Mi-a spus ulterior să citesc ce scrie acolo. Am mers, și am reușit să citesc doar anul 2013. El m-a lovit în cap cu un obiect. Am căzut jos inconștient”, povestește Ioan Potolincă.

 

  

Loviturile au continuat și afară. Consilierul PP DD spune că după ce și-a revenit l-a auzit pe șeful PDL din localitate când îl întreba pe Ungureanu ce a făcut.

”L-am auzit pe Chirilă de la PP DD că l-a întrebat ce a făcut. Eu m-am furișat și am vrut să plec. Afară m-a ajuns și mi-a aplicat alte lovituri. Am căzut într-un șanț betonat de pe marginea drumului. M-am prefăcut că sunt inconștient, iar când am rămas singur m-am ascuns”, continuă să povestească Potolincă.

Omul s-a ascuns în porumb, prin care a mers până spre casă.”Ei au început să mă caute pe stradă. Aveau și o lanternă. Eu am mers puțin câte puțin spre casă. Au patrulat foarte mult, cu două mașini, de la mine de la poartă până la stradă să mă caute. Am ajuns acasă numai eu știu cum. Ulterior am mers la urgențe. Cel care m-a lovit este Cristi Ungureanu”, a mai declarat consilierul PP DD.

Ioan Potolincă are și acum o rană la cap. El, după ce va obține certificatul medico legal, va depune plângere la Poliție împotriva consilierului agresiv. Cristi Ungureanu nu a putut fi contactat pentru a-și prezenta punctul de vedere.

Conducerea județeană a PP DD și-a manifestat susținerea față de consilierul agresat și dezaprobă astfel de fapte.

{flv}diverse/batut ppdd{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Copil transferat cu elicopterul SMURD la Iași în stare gravă, după ce a fost lovit de un microbuz

Redacția

O tânără din Todirești a murit, după ce a căzut de la mansarda unui bloc împreună cu un prieten

Redacția

Pericol de explozie la un bloc ANL după ce niște indivizi au dat foc la cablurile de telefonie și internet

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site