RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(UPDATE) Trafic blocat la ieșirea din Pașcani spre Gâștești după un accident rutier. Una dintre victime a suferit un traumatism grav și a fost trimisă la Iași (FOTO – VIDEO)

Ieri seară în jurul orelor 18.30-19.00 traficul pe ruta Pașcani-Gâștești-Moțca s-a desfășurat greu din cauza unui accident rutier. Două autoturisme, un Peugeot și un Logan, s-au ciocnit în dreptul depozitului Viosand.

Șoferul autoturismului Peugeot, care venea dinspre Moțca, a încercat un viraj la stânga și a fost izbit de Loganul ce venea din direcția Pașcaniului. Din primele verificări șoferul din Peugeot este vinovat pentru producerea accidentului. Celălalt șofer a încercat să evite coliziunea, dar eforturile sale au fost în zadar.

Update: Autoturismul Peugeot era condus de Emil Mazilu, de 53 de ani, iar Loganul, de Eugen Turcu, de 41 de ani, ambii din Pașcani. Cms-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani, a confirmat pentru NewsPascani.com modul în care s-a produs accidentul și a declarat că s-a deschis un dosar de cercetare penală pe numele lui Emil Mazilu pentru vătămare corporală din culpă.

  

Emil Mazilu și unul din pasagerii Daciei, Vasile Cucoș, de 42 de ani, din Pașcani, au fost transportați de medicii de pe ambulanță la Spitalul Municipal. Starea lui Vasile Cucoș era mai gravă și a fost trimis pentru investigații suplimentare la Iași. „Pacienții erau policontuzionați, dar problemele importante erau de traumatism cranio-cerebral. Unul dintre ei, îndeosebi, prezenta parestezie la nivelul unui membru superior. Am înțeles că în drum spre Iași, în ambulanță, a dezvoltat un deficit motor pe partea respectivă, probabil se instala un hematom cerebral. Au fost transferați la clinica de Neurochirurgie Iași pentru investigații și eventual intervenție chirurgicală”, a declarat dr. Diana Acsinte, directorul medical al Spitalului Municipal.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

{flv}diverse/accident_frontal{/flv}

Related posts

Accident cu două victime la Blăgeşti. O maşină a intrat într-un cap de pod (FOTO)

Irina Gherasim

Minor sub influența alcoolului, accidentat de o mașină pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu

Tamponare pe strada Ștefan cel Mare, urmată de un conflict spontan! Disputele s-au mutat la sediul Poliției Pașcani

Redacția
Încarcă...