NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toți fac la fel: Primăria a închiriat utilaje pentru a astupa cât mai repede gropile din asfalt

Vom plomba străzile din municipiu cu ajutorul muncitorilor de la întreținere străzi și utilajele ce le avem, după ce se va finaliza licitația pentru mixtura asfaltică, asta spuneau șefii Primăriei imediat ce au preluat puterea.

Planurile nu preau au stat întocmai. Sătui probabil de ritmul greoi în care se desfășura acțiunea de plombare, colaborat cu faptul că firma care a câștigat licitația aducea cu întârizere la Pașcani mixtura asfaltică șefii Primăriei au apelat și la o firmă privată.

Astfel, a fost încheiat un contract cu societatea Geco Construct, de la care a fost închiriat un utilaj de compactat și unul de transport. Procedura s-a derulat prin achiziția directă, valoarea fiind de aproximativ 60.000 lei.

  

Municipalitatea stă foarte prost foarte prost la capitolul dotare. Practic noul primar a preluat din 22 iunie acelai parc auto pe care administrația Rățoi îl lăsa moștenire lui Grigore Crăciunescu în 2008. Cu excepția unimogului achiziționat, parcul autor al Primăriei este foarte vechi, Pantazi aflându-se acum față în față cu ceea ce era în 2008. Nevoia de dotare a fost recunoscută și de vicepriamrul Vasile Axinte. Într-un interviu acordat postului nostru acesta spunea că trebuie găsite soluții pentru achiziția unor utilaje, pentru ca la iarnă municipalitatea să acțineze rapid pe toate arterel din oraș și suburbii.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Gropi nesemnalizate, spațiu verde distrus și pericol de accidente pe străzile unde se lucrează la semaforizare

Marius Parteni

De săptămâna viitoare, pășcănenii pot ridica de la seră florile solicitate

Oana Cordoneanu

Pensiile speciale pentru primari nu sunt privite cu ochi buni de către pășcăneni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site