NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Avansări în grad la ISU Pașcani începând cu data de 1 august

De la data de 1 august 12 subofițeri și un ofițer din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Pașcani au fost avansați în grad. Vorbim de avasări la termen, cei 13 angajați ai ISU îndeplinind condițiile în acest sens.

Momentul a fost plin de încărcătură pentru aceștia. Printre cei avansați se numără și Gelu Isticioaia, locțiitorul șefuilui ISU Pașcani. El a fost avansat de la funcția de căpitan la cea de maior.”Sunt treisprezece persoane avansate, din care un ofițer. Îi felicit pe toți pentru modul cum își fac datoria”, ne-a declarat col. Sandu Vornicu, comandantul ISU Pașcani.     

Advertisements

Ce înseamnă pentru un angajat al ISU avansarea în grad ne spune chiar unul dintre cei implicați în această muncă.”Este un moment important din viață noastră. Suntem  angajați mereu și pregătiți totodată să salvăm viețile celor aflați în suferință”, ne-a declarat Constanțin Minciună.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Bărbat din Sodomeni acuzat că și-a omorât soția după ce a montat greșit un încălzitor de apă. După cinci ani, a fost achitat de judecători

Redacția

29 de migranți din Siria și Irak au fost prinși de poliție în timp ce încercau să treacă granița ilegal ascunși într-un TIR de marfă

Redacția

Peste 3.000 de oameni au protestat în faţa Guvernului împotriva proiectului de modificare a legilor justiţiei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site