NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Tirurile care transportă componente pentru parcul eolian de la Vânători blocate de două zile între Târgu Frumos și Pașcani

Timp de două zile o parte din transportul agabaritic ce transportă componente pentru parcul eolian din comuna Vânători a staționat la intrarea din Pașcani, de pe strada Grădiniței.  

Șoferii și personalul care însoțesc convoiul au dormit în mașini. Teoretic acesta trebuia să ajungă la destinație încă de ieri dimineața, dar din cauza condițiilor meteorologice mașinile de greu tonaj au fost nevoite să rămână pe loc până primesc acordul. O parte dintre acest transport așteapta la Târgu Frumos.  

„Avem probleme la ieșire din oraș spre Lespezi fiindcă pe rampele de acolo s-a dat cu o lamă, dar nu s-a dat cu material antiderapant, iar dacă pornim blocăm drumul.  E pentru a doua oară când facem acest transport și mai urmează altele trei”, i-a transmis un reprezentant al firmei care însoțește transportului agabaritic șefului Poliției Locale.

  

Vasilică Avasiloaei  a solicitat angajații Serviciului de Gospodărie Comunală să intervină, iar lucrurile au început să se miște.Practic două dintre mașinile care transportă piesele pentru parcul eolian au pornit deja spre destinație, urmând a fi puse în mișcare celelalte trei și în final convoiul de la Târgu Frumos”, ne-a declarat Vasile Avasiloae, șeful Poliției Locale. 

În jurul orelor 14.30 tirurile care așteptau la intrarea în Pașcani s-au pus în mișcare, lor alăturându-se și celelalte staționate la ieșirea din Târgu Frumos.

Transportul, care a plecat de la Brăila spre zona noastră, este însoțit pe tot traseul de specialiști în transporturi agabaritice și echipaje de Poliție.

Reamintim faptul că comuna Vânători se lucrează de doi ani la un parc eolian unde vor funcționa cinci turne, care vor produce 9 MW. Investiția se ridică la aproximativ 50 milioane euro.  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ANSVSA: Nu va fi obligatorie măsurarea temperaturii pentru clienții teraselor

Redacția

EkySam și Geiger Transilvania își dispută o licitație de 12 milioane de lei la Pașcani

Marius Parteni

Licitații pentru spațiile din piața vale. Mai multe contracte de închiriere expirate nu mai pot fi prelungite!

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site