NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Liceul Teoretic „Miron Costin” a strâns în urma Balului Caritabil aproape 3.000 lei pentru copiii cu autism

Vineri la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” a avut loc un spectacol folcloric caritabil în beneficiul copiilor și tinerilor cu autism din centrul ANCAAR Iași.  

Spectacolul, intitulat „Dăruiește un vis”‘,  presupune un voluntariat din partea cadrelor didactice de la Liceul Teoretic „Miron Costin” și a elevilor din această instituție de învățământ. În urma frumosului demers s-a strâns suma de 2816 lei care vor fi transferați astăzi în contul Asociației pentru Copii și Tineri cu Autism.

 

  

„În cadrul spectacolului caritabil, atât prin vânzarea de bilete cât și în urma donațiilor care s-au făcut, s-a strâns suma de 2.816 lei care va fi depusă astăzi în contul Asociației pentru Copii și Tinerii cu Autism, ne-a declarat coordonatoarea proiectului, profesor Maria Ungureanu.

Menționăm că suma adunată va ajuta pe cei care, din păcate, nu au o viață atât de ușoară. Pentru ei totul necesită atenție și au nevoie de anumite materiale care au costuri foarte mari. Copilul cu autism are nevoie de ajutor pentru a se descoperi pe sine și lumea din jurul lui. Ceea ce un copil tipic învață natural, un copil cu autism trebuie să învețe adeseori cu efortul unor ani lungi de terapie.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Copilul din Miroslovesti cu picioarele strivite de un utilaj agricol, are nevoie de grefa osoasa

Redacția

IPS Teodosie a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni! Cum a reacţionat Arhiepiscopia Tomisului

Redacția

Șase importanţi preoţi catolici, suspectaţi că au păcătuit cu Securitatea. CNSAS e pe fir

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site