RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

TINERI ALĂTURI DEPOLIŢIŞTI, LA TÂRGU FRUMOS ȘI HÂRLĂU

Premergător   Zilei  Poliției  Române, care va fi sărbătorită la data 25 martie a.c., în perioada 20 – 21 martie a.c., poliţiştii de la Târgu Frumos și Hârlău împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași, Serviciului Criminalistic, Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au desfăşurat o activitate de prezentare a tehnicii din dotarea Poliţiei Ieşene, iar tinerii au primit informaţii utile cu privire la activitatea desfăşurată de oamenii legii, pentru menţinerea siguranţei cetăţeanului.

 

  

  Astfel, a fost prezentat armamentul şi echipamentul  folosit de luptătorii S.A.S. în misiuni, autospeciale rutiere echipate cu aparatură radar şi laboratorul criminalistic.

 Poliţiştii de proximitate au oferit participanţilor sfaturi antivictimale, antiinfracţionale şi informaţii privind legislaţia penală şi contravenţională.

 Cu această ocazie, au fost distribuite 800 de pliante cu recomandări pentru prevenireaînşelăciunilor, furturilor din locuinţe și violenţei domestice.

 Totodată, persoanelor interesate le-au fost înmânate pliante cu informaţii privind admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

 La activitatea auparticipat peste 800 de persoane, printre care elevi şi cadre didactice de la Liceul Tehnologic ,,Petru Rareş”, Şcoala Gimnazială ,,I. Creangă” şi Şcoala Gimnazială ,,G. Ibrăileanu”, care s-au declarat încântaţi de profesia de poliţist.                 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Sinucidere în comuna Moţca! Un tânăr s-a spânzurat în curtea casei sale

Ema Roman

Surpriză în dosarul de corupţie de la Curtea de Apel Iaşi. Nunucă și judecătorul Maftei, puși sub control judiciar

Redacția

Tânăr din județul Iași, ucis în chinuri groaznice și atârnat de un gard (FOTO – VIDEO)

Redacția
Încarcă...