RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
IașiPoliție

El este bărbatul împuşcat în cartierul Alexandru cel Bun. Urme de sânge la câțiva metri de locuinţa sa

Marius A., un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost împușcat în gât cu o armă de foc de calibru mic, în cartierul Alexandru cel Bun din Iași. Autorul atacului armat care a fugit de la fața locului a fost identificat de polițiști, dar încă nu este de găsit.

„Ieri, 01 februarie a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Iași au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împușcat pe o stradă din mun. Iași. Bărbatul a fost transportat la spital. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de polițiști, fiind căutat. Din verificările efectuate rezultă faptul că cei doi se cunoșteau. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor”, a transmis IPJ Iaşi.

După ce a fost rănit grav, Marius A. nu a mai așteptat ambulanța și s-a dus la Spitalul Sf. Spiridon din Iași cu o mașină privată. Conform oamenilor legii, victima se cunoștea cu agresorul. În momentul de față a fost deschisă o anchetă.

„În dispeceratul SMURD a ajuns un apel pentru o persoană, un bărbat de 40 de ani, împuşcat în regiunea gâtului. SMURD-ul a plecat la locul intervenţiei, dar pacientul a decis să vină cu o maşină privată. A ajuns direct în UPU Spitalul Sf. Spiridon. Prezenţa o plagă posibil produsă de un proiectil de tip glonţ, la nivelul regiunii cervicale anterioare, deci la nivelul gâtului. Era penetrantă în torace, pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin la nivelul pleurei. S-a intervenit în urgenţă, s-a efectuat stabilizarea pacientului, drenajul pneumotoraxului şi internarea în clinica chirurgicală sectorul de chirurgie toracică. Sperăm într-un prognostic favorabil după tratament chirurgical de specialitate”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

  
sursa www.bzi.ro

Related posts

Judecătorii pășcăneni au dispus măsura arestării preventiv pentru cei cinci tineri acuzați de tâlhărie

Redacția

Pericol de explozie în județul Neamț: O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în comuna Secuieni

Redacția

TINERI ALĂTURI DEPOLIŢIŞTI, LA TÂRGU FRUMOS ȘI HÂRLĂU

Redacția
Încarcă...