NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vicepreședinta sindicatului „Spiru Haret” implicată într-un accident rutier produs la ieșire din Ruginoasa (Foto – Video)

Ceața densă din această dimineață cât și neatenția au dus la producerea unui accident rutier care a avut loc la ieșire din Ruginoasa, pe dealul Osoi .

Diana Bichescu, vicepreședinte Sindicat „Spiru Haret” venea la întâlnirea din Pașcani cu parlamentarii programată la liceul Teoretic Miron Costin, începând cu ora 10.00. Femeia s-a urcat din Tg.Frumos într-o mașină de ocazie. Pe dealul Osoi autoturismele circulau pe un singur sens pentru că se decapa strada, iar din această cauză circulația a fost îngreunată. Șoferul autoturismului de teren a crezut că mașinile merg încet și a vrut să le depășească. Din cauza ceții dense nu a văzut utilajul care decapa în zonă și s-a izbit în el. În urma impactului profesoara luată la ocazie a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, starea sa fiind stabilă.

Diana Bichescu este cadru didactic la Școala Garabet Ibrăileanu din Tg.Frumos. Polițiștii sosiți la fața locului fac cercetări, iar șoferul imprudent se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Advertisements
  

 

{flv}diverse/accident osoi{/flv}

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Weekend de foc pentru pompierii pășcăneni

Teona Gherasim

Femeie decedată în condiții suspecte la Mogoșești Siret

Redacția

Mâine nu se vor elibera certificate de cazier judiciar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site