NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tată denaturat: a vrut să taie mâinile copilului cu drujba

Mama copiilor a cerut instanţei ordin de protecţie împotriva tatălui. Acesta i-a ameninţat după ce le-a cerut lucruri absurde şi nu s-au conformat. Un exemplu: şi-a pus cei trei fii să spargă betonul gros din faţa casei şi să-i aducă pământ reavăn de sub acesta.

 

Caz incredibil de agresiune domestică „tranşat“ la Judecătoria Iaşi. Un bărbat din judeţul Iaşi a primit interdicţia de a se mai apropia de cei trei copii ai săi, dar şi de concubină, după ce aceasta din urmă a cerut judecătorilor emiterea unui ordin de protecţie. În motivarea cererii sale, femeia a relatat fapte incredibile de agresiune pe care individul le-ar fi comis în ultima periodă. „Un astfel de incident a avut loc în luna iunie a anului acesta, când pârâtul a intrat cu o drujbă pornită în casă spunând băiatului cel mare că vrea să-i taie telefonul, dar că mai întâi îi va tăia mâinile. Petenta a mai subliniat faptul că în seara zilei de 13.07.2019, ora 22:00, pârâtul, fiind în stare avansată de ebrietate, le-a cerut celor doi copii mai mici să spargă cimentul din faţa casei şi să aducă în casă pământ de sub ciment, timp în care pârâtul îi ameninţa pe minori că, dacă nu se conformează, le dă cu ciocanul în cap şi îi omoară“, se arată în motivarea deciziei judecătorilor, care au emis ordinal de protecţie.

Individul este extrem de agresiv, mai ales pe fondul consumului de alcool, el fiind cunoscut ca având patima băuturii. Interdicţia stabilită de judecători este valabilă patru luni. 

Sursă: www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Decizia procurorilor în cazul accidentului de la Miroslovești, în care un autocamion a lovit un autocar plin cu turiști din Ucraina

Teona Gherasim

Comisar acuzat că a mutilat o adolescentă pe trecere. Cum a încercat să scape de anchetă deşi la faţa locului a recunoscut

Redacția

Accident rutier pe o stradă din Pașcani. Un șofer băut la volan a intrat într-o mașină care staționa

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site