RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Profesorul de istorie implicat în accidentul de pe strada Ștefan cel Mare consumase alcool. Etilotestul a indicat o concentrație alcoolică de 1.19 mg/l alcool în aerul expirat

Viteza și starea de ebrietate a profesorului de istorie de la Școala de Arte și Meserii din comuna Stolniceni Prăjescu, sunt cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier din această dimineață de pe strada Ștefan cel Mare.

Raportul polițiștilor pășcăneni indică aceste două cauze ca fiind cele care au dus la producerea evenimentului. Dumitru Nicu  a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, iar accidentul s-a produs din cauza faptului că acesta nu a adaptat viteza și a pierdut controlul autoturismului marca Logan, oprindu-se în stâlp. Conform informațiilor prezentate de biroul de presă din cadrul IPJ Iași etilotestul a arătat faptul că profesorul avea o alcoolemie de 1.19 mg/l alcool pur  în aerul expirat.

În urma evenimentului s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Autorul riscă să fie cercetat și pentru distrugere dacă va fi formulată o plângere în acest sens de către proprietarul gardului pe care l-a distrus.    

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primul incident surprins de camerele video montate în Pașcani (VIDEO)

Marius Parteni

Pășcănean prins în flagrant în timp ce comercializa ilegal obiecte pirotehnice

Teona Gherasim

Cele mai multe persoane aflate în arest la domiciliu din județul Iași, sunt în zona Pașcani – Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...