NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Măcel cu toporul în dormitorul conjugal, în somn, pe timp de noapte. ”Am acoperit copiii“

Motivul agresiunii asupra soţiei şi copiilor care dormeau: problemele amoroase din cuplu. Victima a supravieţuit în mod miraculos. Mărturisirile femeii sunt însă absolut înspăimântătoare: „Lovea cu toporul peste tot: am acoperit copiii“.

 

Detalii terifiante oferite de judecătorii ieşeni într-un dosar de tentativă la omor calificat. Un individ din satul Oproaia, comuna Ţibana, a fost condamnat la 13 ani de închisoare după ce a premeditat uciderea soţiei sale, pe care a lovit-o violent cu un topor, la scurt timp după ce a trezit-o din somn. Miraculos, victima şi-a revenit cu greu la spital şi a putut da declaraţii împotriva agresorului său, în instanţă. 

Alături de Constantin Ursei a fost condamnat şi un amic de-al acestuia, care a fost de acord să îl ajute în tentativa acestuia de a-şi ucide nevasta. Ciprian Savin a fost condamnat, şi el, la 8 ani de închisoare. Judecătorii arată în motivarea sentinţei că Ursei a fost căsătorit cu victima din 2009, având cu aceasta trei copii. Din cauza comportamentului agresiv, femeia a plecat de acasă în 2015, la scurt timp după ce a născut al treilea copil. După despărţire, individul a încercat în repetate rânduri să îşi convingă soţia să revină acasă, cu atât mai mult cu cât, în toamna anului 2018, Ursei a încercată să îşi violeze nevasta de faţă cu copiii lor minori, fiind oprit de un cumnat, la rândul său minor la acel moment. 

Vrând să se răzbune pe soţie şi pe fratele acestuia, în octombrie 2018 individul a luat decizia de a-i ucide. În acea noapte, a plecat de acasă cu o furcă şi o secure şi a mers până la Savin acasă, unde, timp de câteva ore, au pus la punct planul. După miezul nopţii, Ursei şi Savin au ajuns la casa în care locuia soţia primului. 

„Cei doi inculpaţi au pătruns pe poarta închisă, dar neîncuiată, au parcurs 15 metri prin curte, iar apoi au intrat pe uşa imobilului care era închisă şi neasigurată. Inculpatul Ursei Constantin a intrat în camera din stânga, a tras-o din pat pe soţia sa care stătea în acelaşi pat cu fiicele sale, precum şi cu sora ei, toate minore, a început să o lovească cu securea. Inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu muchia securii în cap, iar apoi nenumărate lovituri cu tăişul securii, care vizau zone vitale ale corpului“, e tabloul de groază descris de judecători. 

Articol integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Polițistă de la secția 6 Rurală Pașcani lovită cu pumnul de un scandalagiu

Oana Cordoneanu

Pericol public depistat în trafic pe o stradă din Pașcani

Redacția

Minoră din Mogoșești Siret depistată de poliţişti la trei ore de la sesizarea dispariţiei. Tânăra a declarat că s-a întâlnit cu niște prieteni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site