RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânărul înjunghiat în centru susține că va rămâne cu handicap pe viață. Medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte! (VEZI FOTO)

Vești proaste pentru tânărul ce a fost înjunghiat acum două săptămâni în plină zi în centrul Pașcaniului. Medicii i-au interzis lui Alex Gâtman să mai muncească și i-au spus că va trebui să ia pastile toată viața.

Alex, un tânăr de 21 de ani din municipiu, a fost tăiat în zona abdominală de către un individ într-un bar din apropierea catedralei. În urma acestei agresiuni victima a fost transportată de urgență la Iași unde a suferit două intervenții chirugicale, care i-ar fi salvat viața, după cum povestește acum.

“Eram la bar și Bicică Iulian mă tot zădăra verbal. Țipa la mine și mă înjura. Barmanul și cu mine l-am scos afară din bar de 3 ori, a patra oară a venit coborând dintr-un taxi și mi-a zis să ieșim afară să ne împăcăm că și eu și el suntem băuți. La un moment dat a scos cuțitul din taxi și m-a înjunghiat. I-am băgat mâna în piept ca să-l scot din taxi, însă taximetristul a apăsat pe accelerație și astfel l-am pierdut.” a povestit astăzi Alex Gâtman.

  

Întrebat de reporteri dacă viața sa a fost pusă în pericol, Alex spune că a scăpat cu viață datorită a două intervenții chirurgicale.

“Am ajuns la spital la Iași unde am fost operat de două ori, deoarece după prima intervenție am făcut hemoragie. Mi-a fost scoasă splina pentru că fusese tăiată de cuțit. Doctorii mi-au interzis să mai muncesc și toată viața va trebui să iau medicamente”, se plânge Alex.

Cel mai probabil săptămâna viitoare după ce va fi eliberat certificatul medical procurorii vor schimba încadrarea agresiunii lui Iulian Bicică, fiind posibil ca dosarul sa fie declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Infecțiile cu coronavirus au explodat în țările destinații de vacanță. Cum evoluează situația în Grecia, Spania, Portugalia și Cipru și ce restricții sunt la revenirea în România (Hartă)

Redacția

Vânt puternic în judeţul Iaşi până la ora 23.00 Rafalele pot atinge 65-70 km/h

Redacția

Zeci de tinere ajung mame inainte de majorat

Redacția
Încarcă...