NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânărul înjunghiat în centru susține că va rămâne cu handicap pe viață. Medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte! (VEZI FOTO)

Vești proaste pentru tânărul ce a fost înjunghiat acum două săptămâni în plină zi în centrul Pașcaniului. Medicii i-au interzis lui Alex Gâtman să mai muncească și i-au spus că va trebui să ia pastile toată viața.

Alex, un tânăr de 21 de ani din municipiu, a fost tăiat în zona abdominală de către un individ într-un bar din apropierea catedralei. În urma acestei agresiuni victima a fost transportată de urgență la Iași unde a suferit două intervenții chirugicale, care i-ar fi salvat viața, după cum povestește acum.

“Eram la bar și Bicică Iulian mă tot zădăra verbal. Țipa la mine și mă înjura. Barmanul și cu mine l-am scos afară din bar de 3 ori, a patra oară a venit coborând dintr-un taxi și mi-a zis să ieșim afară să ne împăcăm că și eu și el suntem băuți. La un moment dat a scos cuțitul din taxi și m-a înjunghiat. I-am băgat mâna în piept ca să-l scot din taxi, însă taximetristul a apăsat pe accelerație și astfel l-am pierdut.” a povestit astăzi Alex Gâtman.

  

Întrebat de reporteri dacă viața sa a fost pusă în pericol, Alex spune că a scăpat cu viață datorită a două intervenții chirurgicale.

Advertisements

“Am ajuns la spital la Iași unde am fost operat de două ori, deoarece după prima intervenție am făcut hemoragie. Mi-a fost scoasă splina pentru că fusese tăiată de cuțit. Doctorii mi-au interzis să mai muncesc și toată viața va trebui să iau medicamente”, se plânge Alex.

Advertisements

Cel mai probabil săptămâna viitoare după ce va fi eliberat certificatul medical procurorii vor schimba încadrarea agresiunii lui Iulian Bicică, fiind posibil ca dosarul sa fie declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mașină plină cu gunoi abandonată în zona fostei autogări din Pașcani

Marius Parteni

Mihai Șora, amenințat cu procese de Dan Voiculescu. Filozoful a scris că fondatorul Antenelor este ”turnător cu ifose de intelectual” după ce a publicat la Editura Academiei

Redacția

Tamponare în lanț în comuna Moțca. Trei autovehicule implicate in accident (FOTO – VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site