RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Ajutoarele de la UE, redistribuite la Pașcani. Alimentele vor ajunge la persoanele care au mai beneficiat de aceste pachete

Persoanele devaforizate din Pașcani vor primi pentru a doua oară alimente de la Uniunea Eropeană. Acestea au început să fie distribuite de joi, 5 martie, la sala de sport din incinta CSM.

Beneficiarii aflați în evidența Serviciului de Asistență Socială a Primăriei vor primi de această dată doar câte un pachet cu alimente. Prima etapă de distribuire s-a făcut în luna decembrie 2014 .

 Pentru Municipiul Pascani au fost un  total de 4.128 de beneficiari (cu tot cu listele suplimentare) cărora li s-au distribuit 3.696 pachete. Astfel, în momentul de față mai există un stoc de 1.800 de pachete ce sunt distribuite la aceleași categorii de persoane . La nivelul județului Iași există un stoc declarat de peste 49.000 pachete, conform informărilor transmise din partea tuturor celor 98 unități administrativ teritoriale. Nu există, până în acest moment, Primării cu nevoi eligibile neacoperite.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 {module Afis – Vali Craciunescu}

 

 

Related posts

AJOFM Iași: 3,22 % –  rata şomajului înregistrat la finele lunii iunie 2023

Redacția

Programul „Litoralul pentru toți”, 21 mai – 20 iunie. Prețuri începând de la 40 lei

Redacția

Casă în flăcări la Valea Seacă! Pompierii pășcăneni au stins incendiul! (FOTO)

Redacția
Încarcă...