NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Străzi pline de gropi, la ieșirea din iarnă! Programul de plombare întârzie din lipsa bugetului pe 2019

Multe din străzile municipiului Pașcani arată ca după bombardament, la ieșirea din iarnă. Șoferii vor trebui să fie răbdători, pentru că administrația locală nu se va apuca mai devreme de luna aprilie să le plombeze.

 

  

Pe multe din străzi au apărut deja adevărate cratere, în multe zone din municipiu. Din păcate și în acest an șoferii au de așteptat. Un motiv în plus, față de ultimii ani, îl reprezintă faptul că bugetul municipiului nu va fi aprobat mai devreme de sfârșitul lunii martie. Abia din aprilie Primăria va putea demara procedura de achiziție a mixturii asfaltice.„Se va face o inventariere a străzilor, vom achiziționa mixtură asfaltică, iar prin Gospodăria Comunală vom face aceste lucrări”, a subliniat Cristian Menegon, Biroul de Presă din cadrul Primăriei Pașcani.

Reprezentanții Primăriei susțin că vor fi continuate lucrările de asfaltare a străzilor prin îmbrăcăminți bituminoase, pe baza contractului de anul trecut.”Vor fi continuate și aceste lucrări, după cum știți Primăria are încheiat un contract de acum doi ani”, mai subliniază Menegon.

De asemenea, în procedură de achiziție publică se află și proiectarea și execuția a șase străzi – Alea Calea Iașului, sector strada Crinilor – Capelă –strada Morilor, Fundac Fântânele, 24 Ianuarie, Libertății, Tudor Vladimirescu. Valoarea lucrărilor din acest proiect sunt estimate la aproximativ 10 milioane de lei, potrivit anunțului postat pe pagina de facebook a primarului.   

Advertisements

Related posts

Municipiul Pașcani se înfrățește cu comuna Pașcani din Republica Moldova

Răzvan Grecu

Primarul din Paşcani, Dumitru Pantazi, merge la Tribunal la fel de des ca la serviciu

Redacția

Flori în ghiveci. Cum îngrijești mușcata, planta medicament, pentru înflorire abundentă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site