NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea în regiunea Moldovei în următoarele săptămâni

Regimul termic va deveni normal pentru perioada din calendar, în intervalul 13 – 26 septembrie, iar de la temperaturi de 28 – 29 de grade Celsius se va ajunge la valori termice diurne medii de până la 22 de grade Celsius, în cursul săptămânii viitoare, arată prognoza publicată, luni, de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 13 – 26 septembrie.

În Moldova, până pe data de 17 septembrie, maximele temperaturii aerului vor fi, în medie, de 26 – 27 de grade, iar media celor minime nocturne se va situa între 12 şi 15 grade, aceste valori indicând o vreme caldă pentru această regiune. În intervalul 18 – 21 septembrie, răcirea vremii va conduce la valori termice apropiate de cele obişnuite acestor date, respectiv în medie, maxime de 15 – 18 grade şi minime de 7 – 11 grade. În intervalul 22 – 26 septembrie, valorile termice vor mai scădea uşor şi astfel vor caracteriza o vreme răcoroasă, specifică celei de-a treia decade a lunii septembrie. Deşi regimul pluviometric va fi deficitar în tot intervalul de referinţă, vor fi câteva zile cu ploaie slabă, mai ales în intervalul 17 – 19 septembrie.

Aflați amănunte de pe agerpres.ro.

Advertisements

Related posts

Consiliul Județean acordă finanțări nerambursabile pentru proiecte sociale

Redacția

Compania de Drumuri si Autostrazi (CNADNR), reorganizata in doua companii distincte – una care se ocupa de realizarea proiectelor si investitiilor (CNIR), alta care se ocupa doar de intretinerea infrastructurii existente (CNAIR)

Redacția

Administraţia locală Paşcani, despre acţiunea de deszăpezire: “La această oră, oraşul arată bine. Nu au fost raportate cazuri grave”

Ema Roman
Încarcă...