NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal: Încasări mari în ciuda tarifelor majorate. Persoanele care achită taxa de 10 lei cer șezlonguri

Șefii Primăriei au cerut consilierilor locali să aprobe majorarea tarifului pentru accesul la Ștrandul Municipal motivat de faptul că sunt mari costurile cu întreținerea acestuia în perioada de funcționare.

Aproximativ 35.000 de lei ar fi necesari pentru a fi acoperite cheltuielile, așa după cum a precizat în ultima ședință a Consiliului Local administratorul public, Gică Zanet. Deschis mult mai târziu decât și-ar fi dorit pășcănenii, Ștrandul Municipal a început să aducă bani frumoși la Bugetul Local.Datele furnizate de reprezentanții Primăriei indică în perioada 12 – 31 iulie încasări de 11.300 lei. În acest timp au fost practicate tarifele de anul trecut, adică cele de 3 lei pentru o persoană cu vârsta cuprinsă între 7-18 ani și de 7 lei pentru adulți.  
Din data de 3 august de când tarifele au fost majorate s-au înregistrat în trei zile încasări de 7100 lei. Problema care se ivește în acest moment sunt șezlongurile. Conform deciziilor consilierilor, fiecare persoană care achită 10 lei la intrare trebuie să beneficieze de un șezlong. Acestea sunt foarte puține în raport cu numărul persoanelor care achită taxa maximă de intrare. Din acest motiv au apărut și persoanele nemulțumite. Ele ne-au reclamat telefonic la redacție acest lucru, dar au refuzat să facă alte declarații.    
Menționăm faptul că ziua în care s-au înregistrat cele mai multe bilete tăiate a fost 28 iulie. 960 de pășcăneni au venit pe parcursul zilei pentru a se răcori în apă. Anul trecut Ștrandul și-a deschis porțile pe data de 3 iunie și a adus la Bugetul Local suma de 32.900 ron.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

La Pașcani va lua ființă Uniunea Asociațiilor de Proprietari

Marius Parteni

Dosarul AgroComplex: Audierile au continuat, inculpații au cerut să nu fie judecați în Săptămâna Patimilor!

Redacția

PSD Iași nu a fost de acord cu excluderea lui Benone Mihuț din PSD!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site