NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada Izvoarelor arată ca după bombardament. Autoritățile locale: ”Nu se poate interveni cu absolut nimic din cauza faptului ca ea este prinsă în PIDU”

Una dintre cele mai stricate străzi din municipiul Pașcani, se pare că va mai rămâne în actuala stare câteva luni. Vorbim de strada Izvoarelor, unde pe o porțiune de cel puțin 30 de metri circulația autovehiculelor este aproape impracticabilă. Șoferii sunt nevoiți să circule cu mașinile de multe ori pe trotuar pentru a evita gropile mari din carosabil.

 

Problema străzii a fost semnalată astăzi în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local ce a avut loc la Primăria Pașcani, de către consilierul PNL Marius Pintilie. Acesta a propus o soluție de avarie și anume porțiunea respectivă să fie decapată și îndreptată fără a se turna asfalt, cel puțin până când se va implementa PIDU. Mai mult, consilierul liberal a spus că foarte mulți cetățeni i-au semnalat această problemă și că se va ajunge ca lumea să arunce cu bolovani după aleșii locali.

  

”Domnule primar, domnule viceprimar faceți ceva cu strada Izvoarelor că nu se mai poate. Până se rezolvă prin PIDU aruncă lumea cu bolovani după noi. Se poate intra cu o mașină să fie îndreptat un pic, fără să asfaltăm, fără să folosim bani europeni, ca o soluție de avarie până se vine cu asfaltarea”, a propus consilierul PNL, Marius Pintilie .

Răspunsul primarului Dumitru Pantazi a fost unul sec: ”Asta e moștenirea care am găsit-o aici. Noi am echilibrat bugetul”.

În completare, viceprimarul Vasile Axinte, a explicat faptul că pe această stradă nu se poate interveni cu absolut nimic din cauza faptului că ea este prinsă în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană și că astfel de intervenții sunt interzise.

Prin urmare șoferii pășcăneni care trec prin zonă cu mașinile vor trebui să îndure în continuare chinul de a ocoli pe trotuar porțiunea respectivă pentru încă aproximativ 2 luni de zile până când, spun autoritățile, se va începe asfaltarea în zonă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Şedinţă de Consiliu Local, cu 16 puncte pe ordinea de zi

Ema Roman

Locuri de muncă în zona Pașcani: bibliotecar Școala Profesională Lespezi și inspector debutant Primăria Tătăruși

Oana Cordoneanu

Atentie la buletinele expirate! Campanie de reinnoire a actelor de identitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site