NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal va fi deschis abia peste două săptămâni. Fântânile arteziene, loc de scăldat

Temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate afară, dar ștrandul municipal stă închis. El va fi redeschis abia peste două săptămâni de zile, timp în care bazinul trebuie vopsit.

 

În multe localități din țară, autoritățile locale au deschis ștrandurile, mai ales că vremea este prielnică. Nu se întâmplă și la Pașcani acest lucru, deși locația trebuia pregătită încă de la 1 mai. „Ne cerem scuze păşcănenilor pentru că nu am reuşit să deschidem ştrandul în timp util. E vorba de procedura de achiziţie ce s-a întins mai mult decât doream noi. Am discutat astăzi cu domnul Popa de la Gospodăria Comunală care a spus că până vineri vor veni vopselele şi materialul lemnos ce va fi amplasat pe marginea bazinului. Săptămâna viitoare, angajaţii de la Gospodărie Comunală vor fi mobilizaţi pentru a se ocupa de acest obiectiv. Ştiu că am mai dat termene, acum sperăm să-l deschidem în perioada 15-20 iunie. Sperăm să nu mai apară alte neprevăzute”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

  

În lipsa ștrandului municipal, câțiva copii din municipiu au fost surprinși weekendul trecut în timp ce se scăldau într-o fântână arteziană din zona vale.

 

 

Advertisements

Related posts

Pantazi s-a făcut că cere raportul, Mandric a reușit să-l fenteze! CSM Pașcani victorie împotriva aleșilor locali!

Răzvan Grecu

A venit primăvara: edilii promit asfaltarea a cel puțin 7 străzi importante din municipiu!

Marius Parteni

Fără comerț pe trotuarul destinat pietonilor din fața pieței vale. Comerciații înlăturați cu Poliția!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site