RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local despre Programul Primăriei Paşcani de achiziţii publice pentru 2017

Programul anual al achizitiilor publice pe anul 2017, publicat pe siteul Primăriei Paşcani a stârnit curiozităţi din partea unui consilier local. Este vorba despre Claudiu Bodoaşcă de la PNL, care a postat pe pagina personală de Facebook, următorul mesaj:

 

 

  

Ieri a fost publicat pe site-ul Primariei „Programul anual al achizitiilor publice pe anul 2017” o lista impresionanta ce mi-a starnit curiozitatea:

– servicii de reparatii autovehicule 68.000 lei .Despre ce autovehicule o fi vorba tinand cont de faptul ca luna trecuta s-a aprobat Programul de reparatii de la Gospodarirea Comunala si acolo reparatiile se fac cu personal propriu?

– camioneta – 126.000 lei. Nu am vazut-o la aprobarea bugetului. Oare la ce serviciu? – — servicii de gestionare a parcurilor de autovehicule – 9.500 lei. O fi GPS- uri pentru utilajele primariei ? Nu cred ….sunt chiar curios.

 – servicii de curatenie si igenizare – 50.000 lei?????? – inchiriere de vehicule de transport marfuri cu sofer – 10.000 lei. Nu mai are Primaria mijloace auto de transport sau nu are licenta de transport marfuri?

– servicii de fotocopiere – 8.800 lei . In primarie sunt destule copiatoare nu inteleg de ce mai e nevoie de astfel de servicii. O fi vorba de niste servicii acordate firmei de peste drum de primarie …… nu cred.

-servicii paza – 79.832 lei. Avem Politie Locala, scolile au paznici iar gardienii nu au fost prinsi la plata separat , la padoc avem 4 paznici etc .Oare despre ce servicii de paza o fi vorba? Scumpe de altfel. – servicii de publicitate – 35.000 lei. Scump frate dar ce sa-i faci „ obrazul subtire cu cheltuiala se tine”. Prietenii stiu de ce , nu-i asa?

– servicii de consultanta in domeniul achizitiilor -10.000 lei. De rasul curcilor trebuie sa vina un consultant sa invete functionarii cum sa isi faca meseria. Neaparat o prima!

– servicii de acceptare carduri la plata- 20.000 lei. Uauuu sa nu spuneti ca intram si noi in randul lumii civilizate si vom putea plati taxele si impozitele locale cu cardul? Interesant …. de urmarit.

 

 

 

Related posts

Administratorul public cenzurează activitatea aleșilor locali: raportul Curții de Conturi și procesul verbal al controlului, documente interne imposibil de consultat!

Răzvan Grecu

Oficialii Primăriei mint că lucrează la centrul social. “Nu au adus materialele, nu s-au apucat de treabă”, o spune un angajat al pieței

Ema Roman

Lucrările de reparații, la fațada Sălii de Sport a Colegiului „Mihail Sadoveanu”, aproape de final

Iulia Huțanu
Încarcă...