NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Spitalul Municipal Pașcani angajează arhivar și bucătar

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani face angajări. Se caută un arhivar și un bucătar, la bloc alimentar. Concursul constă în selecția dosarelor, proba scrisă și interviu.

Proba scrisă va avea loc pe data de 5 august la sediul unității medicale, iar interviul în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probe scrise. Dosarele de înscriere la concurs se depun la secretariatul Spitalului Municipal, până la data de 24 iulie. Pentru a ocupa postul de arhivar candidații trebuie să aibă studii medii (liceu cu diplomă de bacalaureat) și 6 luni vechime în activitate.

Pentru postul de bucătar: studii generale,  certificat calificare în meseria de bucătar, și fără vechime în muncă. Taxa de participare la concurs este de 50 lei.

Intră AICI pentru a vedea bibliografia

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Secretarul Jitaru refuză să spună ce ar trebui să facă consilierii locali în privința neregulilor constatate la RAGCL, de către Curtea de Conturi

Răzvan Grecu

Suma fabuloasă câștigată de ApaVital în 24 de luni la Pașcani: cu acești bani se putea rezolva problema apei și canalizării în Gâștești și Blăgești!

Răzvan Grecu

O nouă tentativă de amenajare a unui patinoar în Pașcani

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site