NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Permise auto și înmatriculări la Pașcani? Ministrul Vela are propunerea pe masă!

Prefectul județului Iași, Marian Grigoraș i-a anunțat pe liberali că propunerea lor de înființare a unui  Serviciu Public de Înregistrare Eliberări Permise, Înmatriculări și Pașapoarte la Pașcani, este pe masa ministrului de Interne, Ion Vela.

Propunerea a fostă făcută de grupul consilierilor liberali, iar Pașcaniul ar urma să deservească și orașele Târgu Frumos și Hârlău, dar și cele 32 de comune din jurul nostru.

„În mai 2019 am făcut o promisiune pășcănenilor că vom iniția demersurile privind înființarea în Municipiul Pașcani a serviciilor de eliberări permise, înmatriculări și pașapoarte. Am analizat acest aspect cu prefectul județului, Marian Grigoraș și cu șefa serviciului de Pașapoarte, Nicoleta Nistor. Domnul prefect ne-a asigurat că se vor face toate demersurile pentru a se realiza aceste obiective”, declara Marius Pintilie pe 11 martie a.c.

Marius Pintilie a motivat în propunerea sa, faptul că sunt sute de cetățeni din Pașcani și localitățile învecinate care se deplasează zilnic la Iași și că ar fi mai eficient ca Prefectura județului să înființeze un punct de lucru și în municipiul nostru, care să deservească întreaga zonă.

Astfel se reduce efortul locuitorilor ce consumă timp, bani și energie, pentru o deplasare la Iași, în scopul procurării unor documente.

loading...
Advertisements

Related posts

Ședință extraordinară mâine, cu trei proiecte pe ordinea de zi

Răzvan Grecu

Consilierii cer mai multa atenția asupra finanțărilor din bugetul local

Teona Gherasim

12 noiembrie: Grevă Generală pe perioadă nedeterminată pentru Sindicatele din Administraţia Publică

Ema Roman
Încarcă...