NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Sorin Cîmpeanu, explicații despre demisie: A venit din dorința de a nu periclita reforma educației

Fostul șef de la Educație a transmis mai multe precizări în urma demisiei din vârful ministerului, explicând că se datorează dorinței de a nu periclita reforma educației și parcursul noilor legi.

Ministrul a dat mai multe explicații cu privire la demisia sa FOTO Arhivă / Guvernul României

Ministrul a dat mai multe explicații cu privire la demisia sa FOTO Arhivă / Guvernul României

Fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu a transmis că demisia din fruntea ministerului „a venit din dorința de a elimina presiunea nedreaptă și ilogică asupra reformei în educație, fiind evidentă deturnarea discuțiilor din spațiul public spre alte zone total străine interesului a sute de mii de profesori și a milioane de copii și tineri”.

  

Sorin Cîmpeanu a mai explicat că „este o demisie care a venit din dorința de a nu periclita reforma educației și parcursul noilor legi ale educației”, afirmând, totodată, că a fost în „repetate rânduri ținta unor atacuri injuste și nefondate”, deși a dat de fiecare dată explicații și a demontat acuzațiile care i s-au adus. 

Advertisements
Advertisements

Am inițiat reforma sistemului de învățământ, pregătind implementarea „României Educate” și am făcut pași importanți pentru o finanțare mai bună a sistemului de învățământ și pentru accesul egal al tuturor copiilor la educație.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Deputatul USR Andrei Lupu, după ce Spitalul Județean Ploiești a rămas fără cardiologi: ”Nicio reacție dinspre Ministerul Sănătății/ Rafila nu a adus nicio îmbunătățire sistemului de sănătate, doar scuze să nu facă spitale prin PNRR”

Redacția

Franţa: Fost ministru al sănătăţii, inculpat în ancheta privind gestionarea pandemiei

Redacția

Turiștii români povestesc modul în care au resimțit aglomerarea de la intrarea în Grecia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site