NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

STENOGRAME Unii lideri PNL consideră demisia lui Cîmpeanu drept o înfrângere. Alți liberali dau vina pe USR

Demisia fostului ministru al Educației a împărțit părerile în rândul liberalilor, potrivit stenogramelor unei discuții între liderii PNL, publicate de Digi24.

Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației FOTO Arhivă

Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației FOTO Arhivă

  „Vă mulțumesc, rămânem și construim împreună. Eu nu mă pricep la demolat cu ranga și barosul, dar sunt alături de oricine știe să mânuiască o mistrie”, le-a spus fostul ministru, Sorin Cîmpeanu colegilor săi din partid, în urma demisiei, potrivit unor stenograme publicate de Digi24

  

Potrivit sursei citate, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, vede demisia drept înfrângere. 

Advertisements

  „Nu e vorba doar de Cîmpeanu sau ministerul Educației. Cineva vrea ca mesajul moralist justițiarist de tip iacobin inchizitorial să domine din nou spațiul public. Este o greșeală plecarea din Guvern și o înfrângere pentru noi. Asta nu face decât să pună țintarul pe liderii noștri”, ar fi spus Rareș Bogdan în cadrul discuțiilor din PNL. 

Advertisements

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a mulțumit fostului ministru pentru „sprijinul constant pentru autoritățile publice locale”, în timp ce un alt membbru PNL, Daniela Câmpean a susținut că „e nevoie de mai multă solidaritate cu cei care își asumă inițiative curajoase”. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Nicuşor Dan: ”Eu vă spun sincer, nu îmi fac niciun fel de calcul pentru 2024”/ Despre o susţinere PNL-USR-PMP pentru un nou mandat: ”În ipoteza în care o să fie o luptă stânga-dreapta e un scenariu realist”

Redacția

Italienii, panicați că badantele românce ar putea să-i îmbolnăvească de Covid. Se cere testarea în masă a femeilor venite din România

Redacția

ANM: La sfarsitul lunii se depune primul strat de zapada. Cind va fi viscol

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site