NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Senatorul Lazăr a preluat funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru Mediu

Un senator ieșean a fost delegat de grupul parlamentar din care provine să facă parte din Comisia pentru Mediu. Odată cu această mutare, el a preluat și funcția de vicepreședinte a acestei comisii. 

 

 

Parlamentarul care a preluat această funcție este Sorin Lazăr, cel care a fost ales senator PSD pe Colegiul Târgu Frumos – Podu Iloaiei. El a devenit membru al comisiei începând de astăzi. Funcția de vicepreședinte al comisiei aparținea social-democraților, conform configurației politice după alegerile parlamentare din 2012.

Comisia pentru mediu este structură internă de lucru a Senatului, constituită în scopul pregătirii activităţii de legiferare, pentru realizarea funcţiei de control parlamentar, precum şi pentru îndeplinirea altor atribuţii, la sesizarea Biroului Permanent sau potrivit hotărârilor Plenului Senatului, în domeniul său de activitate.

Ea își desfășoară activitatea în următoarele domenii: protecţia mediului, schimbările climatice, ape, păduri, piscicultură și alte domenii conexe.

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Afacerea unui primar darama casele pascanenilor

Redacția

Ședință convocată la Prefectură, pe problema apei de la Pașcani

Marius Parteni

Acțiunea de dezinsecție va începe luni, 16 iunie. Cei care doresc folosirea substanțelor în subsoluri și casa scării vor trebui să achite 9 lei/apartament

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site