NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Doamnele şi domnişoarele din Primărie, sărbătorite de edilii locali

Zi festivă pentru reprezentantele sexului frumos din Primărie, care au fost invitate în foaierul instituţiei, la un pahar de şampanie.

 

 

  

Primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Axinte şi administratorul public, Gică Zanet au organizat un eveniment în cinstea lor, ocazie cu care le-au oferit flori şi bomboane de ciocolată.

Edilul local le-a urat toate cele bune, sănătate, să iubească şi să fie iubite, şi să se bucure de această zi, aşa cum se cuvine. Cu această ocazie a observat că Primăria are foarte mulţi angajaţi în rândul persoanelor de sex feminin, un motiv în plus, de a le sărbători.  

„În numele administraţiei locale şi a mea personal, vreau să vă urez sănătate, în primul rând, vă doresc toate gândurile bune din lumea aceasta să se îndrepte spre dumneavoastră, să fiţi iubite şi să iubiţi, o primăvară frumoasă, şi tot ceea ce doriţi să dea Dumnezeu să se îndeplinească. Se vede că instituţia noastră, din punct de vedere al sexului, are o predilecţie spre sexul feminin. Foarte multe doamne lucrează aici. Să ciocnim câte un pahar cu şampanie şi să vă oferim câte o floare”, a spus primarul Dumitru Pantazi.

Pentru ca să se poată bucura pe deplin, primarul le-a dat zi liberă, subliniind că merită să o petreacă alături de familie şi cei dragi lor.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primul balon meteo va fi lansat în stratosferă, de la Aeroportul Iași

Redacția

Ziua europeană a vecinilor

Redacția

Cutremul care s-a resimțit și în Pașcani, a fost surprins pe o cameră de supraveghere din municipiu (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site