RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senatorul Constantinescu se alătură celor care susțin proiectul autostrăzii Târgu-Mureş – Iaşi – Ungheni. Locuințe ANL și apă în Blăgești

În şedinţa Senatului de luni, 18 februarie 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări şi o interpelare, având ca obiect atât probleme locale, cât şi probleme centrale.

 

 Prima întrebare, adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a avut ca obiect alimentarea cu apă a suburbiei Blăgeşti a Municipiului Paşcani. Senatorul PSD Florin Constantinescu solicitând date cu privire la stadiul acestui program.

  

Cea de-a doua întrebare adresată tot Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a făcut referire la necesitatea construirii unor blocuri ANL în Municipiul Paşcani, ca urmare a nevoii acute de locuinţe.

Interpelarea susţinută de către senatorul PSD Florin Constantinescu a fost adresată ministrului delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine, Dan Şova, având ca obiect stadiul lucrărilor la autostrada Târgu-Mureş – Iaşi – Ungheni.

 Senatorul PSD a amintit faptul că, în prezent, legătura dintre Moldova şi Transilvania se desfăşoară pe traseele DN 15B – DN 15 şi DN 15 – DN 12C – DN 13B care fac faţă, cu greu, fluxului sporit de trafic.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O casă de pariuri a organizat pariuri pe alegerile pentru funcția de primar! Pintilie a fost considerat drept favorit!

Răzvan Grecu

Candidat PSD pentru Consiliul Local, despre faptul că primarul Dumitru Pantazi merge la proces pe bani publici: Nu este corect!

Răzvan Grecu

Deputatul Sorin Năcuță candidează pentru funcția de vicepreședinte regional al PNL

Răzvan Grecu
Încarcă...