RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Semaforizarea intersecțiilor de la Gară, Spital și Constructorul începe în maxim zece zile

Societatea care a câștigat licitația pentru semaforizarea a trei intersecții din municipiul Pașcani a efectuat astăzi o vizită în teren pentru a stabili detaliile legate de demararea lucrărilor. Reprezentanţii acesteia au fost însoți de primarul Dumitru Pantazi, aflat la muncă în acel moment.

 

Potrivit discuțiilor, în termen de zece zile, societatea va începe lucrările de semaforizare, termenul final fiind de 60 de zile. Scopul vizitei în teren a fost acela de a identifica soluțiile de racordare a semafoarelor la rețeaua de iluminat. 

  

Va fi semaforizată intersecția străzilor Gării cu Ceferiștilor, Grădiniței cu Moldovei și Ștefan cel Mare și Sfânt cu Grădiniței, în intersecția de la spital. Menționăm faptul că în perioada iernii, când condițiile meteorologice vor potrivnice, semaforizarea celei din urmă intersecţii va fi anulată.

Pentru aceste lucrări, aprobate de consilierii locali, municipalitatea va achita 389.494 lei, la care se adaugă TVA.

 

Related posts

Lucrări de investiții în două zone inundabile din comuna Lespezi

Marius Parteni

Agenții economici pot răsufla ușurați: Postul pluviometric din Boșteni va fi desființat. Cantitatea de precipitații va fi stabilită din curtea Primăriei

Ema Roman

Ovidiu Covaci despre criza apei: „Alegerile locale pot fi un bun prilej ca următoarea administrație să aibă în spate validarea prin referendum a unei decizii și apoi să o pună în practică”

Răzvan Grecu
Încarcă...