NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevi de la Colegiul Național Mihail Sadoveanu vor participa la Concursul Național Ștefan Procopiu, faza națională (DOC)

Concursul de creativitate în fizică şi tehnologii “Ştefan Procopiu” Etapa judeţeană, a avut loc pe 24-25 martie 2018, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii , Iaşi. 37 de elevi de la Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani s-au calificat pentru Etapa Națională ce va avea loc la Constanța în perioada 25-27 mai 2018.

 

 Fie că partcipă la secțiunea Tehnici de laborator, Grupuri de cooperare, Referate Științifice, Compozitii pe teme științifice. Arte vizuale/ Film sau Lucrări scrise- elevii coordonați de profesorii de fizică Dumitrache Coca și Banu Viorel, ajutați de profesorii de arte vizuale Petru Pădurariu și Damiean Nicoleta sunt pregătiți să facă față cu brio la aceasta etapă a concursului, să facă cinste școlii și comunității din care fac parte și să obțină rezultate cât mai onorabile.

„ Este o tradiție deja la noi în școală participarea la Concursul Național Ștefan Procopiu, numeroase grupe de elevi au participat ani de-a rândul, au adus premii importante, de cele mai multe ori chiar marele premiu Diploma Procopiu. Susținem excelența și încurajăm participarea elevilor noștri la Concursuri și Olimpiade școlare le dorim mult succes!”, conform unui comunicat de presă remis pe adresa redacției de directorul Colegiului Național Mihail Sadoveanu, Genoveva Șerban.

Rezultatele obținute de elevii Colegiului M.Sadoveanu la etapa județeană

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Cadouri pentru elevii de la Școala Specială Pașcani

Oana Cordoneanu

Premierea olimpicilor la Liceul Teoretic « Miron Costin » Pașcani

Redacția

Reconstrucţia Ecologică în Europa. Proiect la altitudine în munții Macedoniei, la care a participat și un grup de elevi de la Sadoveanu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site