NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a început licitația pentru străzile Vatra, Dragoș Vodă și Ștefan cel Mare. Iată firmele interesate să puna mâna pe 5,6 milioane lei

Șapte societăți comerciale au depus la Primăria Pașcani oferte pentru a realiza lucrările de investiție a străzilor Ștefan Cel Mare, Vatra și Dragoș Vodă, obiective de investiții ce sunt finanțate cu bani din împrumutul de 4 milioane de lei, dar și cu resurse de la bugetul local. Patru dintre acestea au venit în asociere cu alte firme.

 

Societățile interesate sunt: Symetrica Suceava împreună cu Asiri Internațional, GeproCon SRL cu Construcții Generale Moldova SRL, Compania CF Câmpulung Moldovenesc, Conest SA, Asociația Darcons SRL și Adems SRL, TED Construct SRL, EkySam SRL și Marvio SRL.

  

Pentru aceste lucrări sunt alocate 5,6 milioane lei, investițiile urmând a se desfășura în nouă luni de zile. Viceprimarul Vasile Axinte susține că Primăria își propune să semneze contractul cu firma care va fi desemnată câștigătoare până la finele lunii mai.     

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Licitații pentru spațiile din piața vale. Mai multe contracte de închiriere expirate nu mai pot fi prelungite!

Diana Marcu

Post vacant scos la concurs în cadrul Primăriei Cristești

Redacția

Soluțiile primarului la problema câinilor comunitari. Medic veterinar și padoc nou. Edilul speră totuși că va fi dată legea eutanasierii

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site