NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șeful CJ Iași și primarul Pantazi, aplaudaci pentru Grindeanu – Dragnea: Costel Alexe, PNL: ”Sunt păpuși ale PSD”

Președintele CJ Iași și primarul Pașcaniului au fost printre susținătorii celor din PSD, la dezbaterea moțiunii de cenzură de astăzi, inițiată împotriva guvernului Grindeanu.  

 

 

  

Deputatul PNL Costel Alexe a postat pe pagina personală de Facebook, un mesaj în care a condamnat atitudinea celor doi. ”După ce, cu tristeţe am observat, că alocările pentru judeţul Iaşi, în legea bugetului de stat, sunt aproape inexistene, şi niciun proiect major al judeţului nostru nu este pe lista Guvernului Grindeanu, astăzi am avut neplăcerea să observ cum şi preşedintele CJ, Maricel Popa şi primarul municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi, cel cu probleme penale, au fost prezenţi la balcon, la dezbaterea moţiunii de cenzură a PNL împotriva Guvernului Grindeanu. Au participat la acest circ ieftin, aplaudând frenetic aproape orice intervenţie, fie a lui Liviu Dragnea, fie a lui Grindeanu”, spune deputatul PNL. 

Parlamentarul de Iași s-ar fi așteptat ca Maricel Popa și Dumitru Pantazi să ceară socoteală pentru faptul că județul nu a beneficiat de alocări pentru marile proiecte. ”Mi-aş fi dorit foarte mult ca cei doi  să aibă intervenţii şi să ceară socoteală celor din Guvern, cum de este posibil ca Iaşul să fie efectiv şters de pe lista de priorităţi a Guvernului în anul 2017. Din nefericire pentru noi, sumele alocate pentru drumurile judeţene din Teleorman sunt de 7 sau 8 ori mari decât cele pentru Iaşi.  Am speranţa că ieşenii vor taxa acest lucru şi vor fi mai atenţi pe viitor atunci când vor acorda votul lor”, mai spune Costel Alexe.

Maricel Popa și Dumitru Pantazi nu au răspuns apelurilor telefonice pentru a explica  prezența lor la dezbaterea moțiunii. 

Advertisements

Related posts

Ştrandul Municipal, aproape de a fi deschis! Vremea neprielnică – motivul întârzierii amenajării acestuia

Ema Roman

35 de ani pierduţi pe apele Siretului

Redacția

Primii consilieri care se opun ca pășcănenii să plătească epurarea apei meteorice: „Specificăm acest lucru în procesul verbal al ședinței. Mulțumim presei pentru informațiile prezentate”

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site