NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mesele de protocol organizate de Zilele Municipiului au costat Primăria 34.656 de lei

Întreg protocolul de organizare a marelui eveniment desfășurat în luna iulie în Pașcani, respectiv Zilele Municipiului, a costat Primăria suma de 34.656 de lei.

Este vorba de mesele oficiale la care au luat parte artiștii, reprezentanții administrației locale și invitații acestora, aproximativ 500 de invitaţi, începând cu dineul deschiderii oficiale din data de 5 iulie.

În cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc astăzi începând cu orele 10.00, Paul Apostol, purtătorul de cuvânt al Primăriei, a declarat că întreaga sumă cheltuită cu respectivul protocol va fi în totalitate recuperată din sponsorizări.

  

Până acum firmele care au sponsorizat Primăria în această perioadă sunt: Firma Romelada cu suma 5000 de lei, Firma Kaom cu suma de 2000 de lei, Firma ProInvest Grup cu suma de 7000 de lei, Firma Avastar cu suma de 7500 de lei și Firma Agrocomplex Lunca Pașcani cu suma de 7500 de lei.

Amintim cititorilor noștri că, în urma organizării Zilelor Municipiului, pe lângă suma de 60.105 lei, recuperată de Primărie din încasarea chiriilor, municipalitatea va trebui să găsească soluții pentru a mai recupera la bugetul local în jur de 100.000 de lei (1 miliard de lei vechi).

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ARSACIS și ApaVital au pierdut procesul în care contestau valoarea redevenței! Judecătorii au decis definitiv că redevența a fost stabilită cu respectarea legii!

Răzvan Grecu

Licitaţie de 15 milioane lei la Primăria Paşcani. Iată firmele care se bat pentru obţinerea lucrării

Redacția

Trei brazi donați de pășcăneni vor înfrumuseța municipiul de sărbători

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site