NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acțiune de combatere a țânțarilor, la mijlocul lunii august! Promisiunea aparține municipalității

Prima acțiune de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Pașcani, va avea loc la mijlocul lunii august, conform anunțului postat pe pagina de facebook a administrației locale.

La sediul Primăriei Pașcani a fost semnat ieri contractul, între societatea CLP Ecoserv SRL cu administrația locală, pentru prestarea acestor servicii. Potrivit anunțului postat pe pagina de facebook, imortalizat de obiectivul aparatului foto, campania cu activitățile specifice va demara de săptămâna viitoare, conform unui plan de acțiune.

“Vor fi patru etape de împrăștiere a substanțelor toxice, până în luna octombrie. Suprafața acoperită va fi de 90 ha, domeniul public, prioritar fiind Parcul Municipal, spațiile verzi etc. Operațiunea se va desfăsura cu mijloace auto de mare capacitate dar și portabil. Substanțele active folosite sunt avizate de către Ministerul Mediului prevăzute în Registrul Național al biocidelor. Când acțiunea propriu zisă va demara, populația va fi anunață în prealabil”, se arată în comunicat.

CLP Ecoserv SRL intenționează să realizeze acțiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare și la nivelul subsolurilor blocurilor. Costurile pentru aceste servicii sunt extrem de mari, potrivit proiectului de hotătâre. Actualitatea Tv le va prezenta în decursul zilei de mâine.

  

Foarte mulți cetățeni ai municipiului au întrebat când va avea loc această acțiune.Pe lângă contractul de prestare a serviciilor, societatea CLP Ecoserv SRL trebuie să se licențieze la ANRSC.

Advertisements

Related posts

Ultimul mișto făcut de internauți la adresa modului în care administrația publică, condusă de primarul Dumitru Pantazi, înțelege să orneze municipiul de sărbători: „A leșinat bradu’ și l-au luat cu “ambulanța” :))”

Răzvan Grecu

Managementul Deșeurilor în Economia Circulară

Redacția

Referendum online: intră și votează dacă vrei sau nu ca ApaVital să mai opereze în municipiu! Transmite un mesaj aleșilor locali cu nemulțumirile tale!

Răzvan Grecu
Încarcă...