NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șefii Primăriei speră să mai pună mâna pe 4,7 de milioane lei de la Guvern

Municipiul Pașcani ar mai putea beneficia de încă 4,7 milioane de lei din banii alocați județului Iași pentru echilibrarea bugetelor, în baza ordonanței de Guvern prin care a mai obținut 6,1 milioane lei.

Executivul local se află iar în capul listei cu autortățile locale ce solicită bani din suma care va fi destinată județului. Aceasta urmează să fie comunicată chiar astăzi. Potrivit informațiilor furnizate de Gică Zanet, administratorul public al municipiului, suma ce va ajunge în județul Iași este de aproximativ 4,7 milioane lei, bani pe care Pașcaniul îi vrea în totalitate. Aceștia vin ca urmare a faptului că la nivel de țară nu a fost cheltuită întreaga sumă pusă la dispoziția autorităților pentru echilibrarea bugetelor.

 Potrivit administratorului public, dacă municipiul va primi această sumă, 1,8 milioane lei va fi destinată pentru plata datoriilor unităților de învățământ, încă 1,8 milioane lei va fi direcționată către Prest Serv Apă SA pentru plata unor lucrări din cadrul programului ISPA și 900 de mii lei către RAGCL.

  

 Șefii Primăriei au depus o documentație pentru obținerea unor bani, în urma unei rectificări, și la Ministerul Administrației și Internelor. De aici ei speră să obțină 2,7 milioane lei, bani cu care să stingă datoria înregistrată la subvenții către regia de termoficare.       

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Acum ori…niciodată

Redacția

Circulaţie în condiţii de iarnă în Moldova. Nu sunt semnalate blocaje rutiere

Redacția

Cioloş propune COMASAREA tuturor alegerilor şi mandate de 5 ani pentru primari, şefi de CJ şi parlamentari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site