RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Narciza Nedelcu și Ciprian Florescu sunt candidații PP DD pentru posturile de deputat și senator pe colegiile Pașcaniului

Surse din cadrul Partidului Poporului Dan Diaconescu au declarat astăzi pentru NewsPascani.com că în principiu s-au stabilit persoanele care se vor înscrie în lupta pentru posturile de parlamentari pe colegiile 3 (Senat) și 5 (Camera Deputaților).

Astfel, pășcăneanul Ciprian Florescu va candida pentru senatul României, iar ieșeanca Narciza Nedelcu pentru Camera Deputaților. Până acum pentru cele două posturi și-a mai anunțat candidați doar PSD și anume: Florin Constantinescu (Senat) și Neculai Rățoi (Camera Deputaților).

 Ciprian Florescu este un om de afaceri ce deține căteva cabinete de kineto-fizioterapie în Pașcani și Bacău, iar Narciza Nedelcu este fostul directoar al OCPI Iași.

  

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Diana Șoșoacă și-a luat drept paznic un interlop care a bătut o salvamontistă (Video)

Redacția

Jale mare la PDL. Greii refuză funcțiile de conducere pentru că depind de lefurile publice. Vezi aici structura de conducere pe Colegiu (AUDIO)

Marius Parteni

Premieră în administrația publică: proiect de hotărâre supus la vot fără cvorum de ședință! Trimiterea lui Pantazi în fața procurorilor DNA, subiect tabu pentru consilierii PSD!

Răzvan Grecu
Încarcă...