RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ședință tensionată și propunere de demisie în comisia de Urbanism!

Tensiune între consilierii Sorin Olariu și Claudiu Bodoașcă, în ședința comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local. Alesul din PMP a propus schimbarea liberalului din funcția de președinte al comisiei. Recomandarea nu a trecut la vot.

 

  

 

Motivul invocat de Olariu atunci când a făcut această propunere a fost acela că nu a adus spre discuții în cadrul comisiei situația societăților care ocupă fără documente terenul . Consilierul PMP l-a acuzat de lipsă imparțialitate pe Bodoașcă. La mijloc este o adresă trimisă tuturor consilierilor cu privire la situația societății Lorimer SRL.

 

“Vreau să discutăm această adresă, consider că trebuie furnizat un răspuns. Probabil domnul Bodoașcă nu va fi de acord, că e vorba de șeful său. Îi cer să fie imparțial și să soluționeze la fel toate adresele”, a spus Sorin Olariu, consilier PMP.

 

Consilierul Bodoașcă i-a propus lui Sorin Olariu să preia subiectul și până la următoarea ședință a legislativului local să prezinte soluții pentru remedierea problemelor.

 

“Îl mandatăm pe domnul Olariu ca până la următoarea ședință să prezinte soluții pe acest caz, ce trebuie făcut. Demolarea unor clădiri nu se face din decizia comisie de urbanism, ci prin dispoziția primarului”, a spus Bodoașcă.

 

Propunerea de schimbare din funcție a președintelui comisiei de urbanimsc a picat la vot. Ea a fost susținută doar de Sorin Olariu, în timp ce Ionuț Prodan, Cosmin Ungureanu, Ioan Danu și Claudiu Bodoașcă s-au abținut.

 

Consilierul PMP a anunțat că va demisiona din comisia de urbanism. În discuție a fost adusă și ideea înființării unei comisii care să identifice toate suprafețele ocupate ilegal.

  

Related posts

România ia 600 de milioane de Euro împrumut de la BEI pentru cofinanțarea Autostrăzii Moldovei (A7). Memorandum în Guvern

Redacția

Strada Sportului, închisă circulației. RAGCL efectuează lucrări în zonă

Irina Gherasim

Finanțare pentru școli aprobată la nivelul Consiliului Local Pașcani! Iată care sunt unitățile de învățământ

Marius Parteni
Încarcă...