RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se întâmplă la Pașcani: Gică Zanet trecut în actele publice ca administrator public deși concursul este în august!

Nerăbdare a administrației Pantzi în a-și numi în funcții publice de conducere oamenii de încredere. În proiectul de hotărâre privind constituirea comisiei de evaluare a ofertelor de concesiuni de bunuri proprietate publică și privată a municipiului Pașcani, la nominalizarea membrilor supleanți a fost trecut și consilierul primarului, Gică Zanet

Problema a apărut când în plenul ședinței de CL, fostul administrator public, Dorin Nechifor (actual consilier local PNL) a remarcat că la funcția domnului Zanet era trecut „administrator public”, asta deși concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc în perioada 22-24 august 2012.

Observ că domnul primar s-a antepronunțat. Domnul Gică Zanet nu este încă administrator public”, a observat Nechifor acesta eroarea din document.

  

După amuzamentul general s-a trecut imediat la rectificarea greșelii prin care Gică Zanet a devenit administrator public cu o lună mai devreme.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Senator Vasile Toma: Obiectivul de investiţii „Autostrada Târgu Mureş – laşi – Ungheni” – stadiu documentaţii şi amendamente pentru alocări bugetare

Redacția

Programul de realizare a pistelor pentru biciclete: Când se pot depune cereri

Redacția

Virsul Zika – un pericol pentru populaţie. La Paşcani, dezinsecţia mai are de aşteptat

Ema Roman
Încarcă...