NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Se întâmplă la Pașcani: Gică Zanet trecut în actele publice ca administrator public deși concursul este în august!

Nerăbdare a administrației Pantzi în a-și numi în funcții publice de conducere oamenii de încredere. În proiectul de hotărâre privind constituirea comisiei de evaluare a ofertelor de concesiuni de bunuri proprietate publică și privată a municipiului Pașcani, la nominalizarea membrilor supleanți a fost trecut și consilierul primarului, Gică Zanet

Problema a apărut când în plenul ședinței de CL, fostul administrator public, Dorin Nechifor (actual consilier local PNL) a remarcat că la funcția domnului Zanet era trecut „administrator public”, asta deși concursul pentru ocuparea acestui post va avea loc în perioada 22-24 august 2012.

Observ că domnul primar s-a antepronunțat. Domnul Gică Zanet nu este încă administrator public”, a observat Nechifor acesta eroarea din document.

Advertisements
  

După amuzamentul general s-a trecut imediat la rectificarea greșelii prin care Gică Zanet a devenit administrator public cu o lună mai devreme.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Mii de ieşeni din judeţ au rămas fără curent. Vântul a avariat liniile de medie tensiune

Redacția

EkySam și Marvio au câștigat licitația pentru proiectul de reabilitare infrastructură străzi și pietonal din Municipiul Pașcani

Răzvan Grecu

Angajările masive la Primăria Paşcani riscă să fie blocate de Guvernul Tudose!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site