NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Andreia Luca, Cristiana Dumea și Irina Amariței, premiate cu 2000 de lei de consilierii locali

Fetele de 10 din Pașcani vor primi câte 2000 de lei de la municipalitate după ce consilierii locali au votat astăzi un proiect de hotărâre inițiat de primarul Dumitru Pantazi. Deși inițial primarul a propus premierea doar a zecistelor de la Bacalaureat cu câte 1000 de lei, la propunerea consilierilor a fost introdusă pe lista de premiere și Andreia Luca, eleva care a obținut nota 10 la Evaluarea Națională din acest an. 

Mai mult, la inițiativa consilierului liberal Dorin Nechifor, suma de 1000 de lei a fost majorată la 2000 de lei de persoană. Consilierul Vasile Haldan a propus ca fiecare consilier local să doneze câte o sută de lei pentru a se acoperi suplimentarea.

Advertisements

Se pare însă că suma pe care au aprobat-o consilierii locali este mai mică cu 1000 de lei, edilii uitând că au suplimentat lista de premiere cu încă un nume! Cei 2000 de lei alocați suplimentar nu vor ajunge pentru toate trei zeciste, dacă eroarea nu va fi corectată de executiv.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

„Training-ul non-formal” la Colegiul Mihail Sadoveanu

Redacția

Craiova: Părinții care nu își trimit copiii la școală riscă amenzi usturătoare sau muncă în folosul comunității. Poliția locală va putea aplica aceste sancțiuni

Redacția

Deschiderea școlilor la Pașcani, depinde de gradul de infectare cu COVID-19

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site